Salát s grilovaným hermelínem
02.05.2021
Skvělý rychlý recept na večeři, nebo lehký oběd.
Vhodné pro:
- vegetariány
- celiaky
Ingredience:
- rukola
- polníček
- hermelín
- rajčata
- slunečnicová a sezamová semínka
- mozzarella
Postup:
- Troubu rozpálíme na 200 stupňů.
- Hermelín obalíme v kořenící směsi: paprika, kmín, sůl, pepř, sušené bylinky a olej.
- Zabalíme ho do alobalu a dáme péct do rozpálené trouby.
- Mezi tím si nachystáme na talíř nakrájený polníček, rukolu, rajčátka a mozzarellu.
- Cca po 15ti minutách zkusíme, jestli je hermelín dost měkký. Pokud ano, vytáhneme ho z alobalu a dáme na salát.
- Celé to můžeme pokapat olivovým olejem a balzamikovým octem, posypeme semínky či mandlí a můžeme podávat.
Dobrou chuť ❤️