Salát s grilovaným hermelínem

02.05.2021

Skvělý rychlý recept na večeři, nebo lehký oběd.

Vhodné pro:

  • vegetariány
  • celiaky

Ingredience:

  • rukola
  • polníček
  • hermelín
  • rajčata
  • slunečnicová a sezamová semínka
  • mozzarella

Postup:

  1. Troubu rozpálíme na 200 stupňů.
  2. Hermelín obalíme v kořenící směsi: paprika, kmín, sůl, pepř, sušené bylinky a olej.
  3. Zabalíme ho do alobalu a dáme péct do rozpálené trouby.
  4. Mezi tím si nachystáme na talíř nakrájený polníček, rukolu, rajčátka a mozzarellu.
  5. Cca po 15ti minutách zkusíme, jestli je hermelín dost měkký. Pokud ano, vytáhneme ho z alobalu a dáme na salát.
  6. Celé to můžeme pokapat olivovým olejem a balzamikovým octem, posypeme semínky či mandlí a můžeme podávat.

Dobrou chuť ❤️

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky